Traductor

ACTUALITZACIÓ DEL BLOG: CONSULTA TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE LES COMISSIONS, LES EXTRAESCOLARS I ELS COMUNICATS DE L'AFA

RESUM ASSEMBLEA 26/10

Bona tarda!

Primer de tot, volem agrair l'assistència a totes les famílies a la primera assemblea d'aquest curs!


Com cada any, s'ha donat la benvinguda a les famílies de P3 i s'han presentat les comissions, explicant cada qual els objectius complerts el curs passat i els nous per aquest.

La comissió de pati explica que al novembre es començaran les obres del talús del pati de sorra i que estem en llista d'espera perquè l'associació Esclat faci la cuineta del pati.

En quant a les excursions, la comissió d'excursions ha tornat a comprar samarretes (pendent de repartir segons s'acordi) mentre la comissió de menjador comprarà motxilles isotèrmiques i tuppers per ampliar la oferta del menú que es porten en les excursions de tot el dia. També tenim present un tema molt important com és la seguretat dels nens i nenes als autocars (contractar autocars amb seients de 3 punts i comprar alçadors).

Per la seva part, la comissió de festes segueix l'agenda cultural de l'escola, organitzant la Castanyada, amb contacontes i tallers per a tots els cursos, i realitzant la rifa d'una cistella. 

Des de la comissió de comunicació es reclamen noves persones encarregades de les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram).

La nova comissió de biblioteca busca famílies per col·laborar de diferents maneres els divendres per la tarda (15 - 16:30 h.).

Per altra banda, la comissió de diversitat busca també noves col·laboracions (en concret més representació de les famílies amb infants amb necessitats educatives especials)  per tal d'aconseguir els objectius pendents en cursos anteriors.

Per últim, es crea una nova comissió feminista a càrrec de dues mares de P3 (Rocío i Eli).

Seguidament, es tracten noves propostes i s'aproven diferents qüestions: 
  • El canvi de presidència de l'AFA: Cèlia deixa el càrrec, a qui agraïm tot el temps invertit i el treball fet, i Meritxell agafa el relleu, tenim nova presidenta!
  • Subvencionar l'acollida per les reunions d’inici de curs, a través de la Raquel, per tal d'afavorir l'assistència.
  • El canvi a pagament únic per família a través del compte de l’AFA
  • Els beneficis exclusius per socis per fomentar l'associacionisme: subvenció de 10€ de les colònies per nen/a; regal de samarretes al canviar de talla (preu simbòlic per als no socis), avantatges exclusius (participar a les extraescolars, preus inferiors en les begudes a les festes, etc.)...
S'expressa la necessitat de recolzament per tasques especifiques d’AFA que queden sense fer i es demanen voluntaris per desenvolupar-les.

Per últim, s'expliquen les condicions del carreró, pas de vianants i camí de l’escola (situació actual i properes accions). Així, es prepara un document per fer una reclamació massiva des de la pàgina de l’Ajuntament, es demana una reunió amb dirigents per exigir calendarització amb les mesures que demanem i queden pendents de concretar accions reivindicatives al carrer.

Us deixem aquí la presentació utilitzada amb un resum de les comissions i us esperem a la propera assemblea!



Recordeu que per a qualsevol qüestió, suggerència o proposta teniu disponible el correu de l'AFA: ampaausiasmarc@gmail.com