Traductor

ACTUALITZACIÓ DEL BLOG: CONSULTA TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE LES COMISSIONS, LES EXTRAESCOLARS I ELS COMUNICATS DE L'AFA

NOU CURS: Convocatòria de la primera assemblea (oct. 2022)

Bones famílies!

Reprenem el blog donant la benvinguda a aquest nou curs, en especial a les noves famílies que s'han incorporat, desitjant que aquest any la tornada a la normalitat sigui definitiva.

Així, us convoquem el pròxim dimecres 26 d'octubre a les 16:30 h. a la primera assemblea d'aquest curs que per fi serà presencial. Tenim moltes ganes de trobar-nos tots junts un altre cop!




Aquesta reunió no serà merament informativa, s'han de prendre decisions rellevants, tant si portem més o menys temps a l'escola tothom tenim un paper important. Recordeu que qualsevol inciativa sempre serà ben rebuda doncs totes les famílies formem l'AFA.

Per a que tots els interessats en assistir-hi ho pugueu fer hi haurà acollida subvencionada per a que tots els nens i nenes estiguin entretinguts mentre duri l'assemblea.

Si abans de la reunió o si per qualsevol raó no podeu venir i voleu tenir més informació o resoldre algun dubte podeu mirar el blog o escriure tant al correu de l'AFA com a la família delegada de la vostra classe.

S'agraeix confirmació d'assistència al delegat/da per poder organitzar-nos. Us esperem!